"Als je met Francis in gesprek bent, heb je het gevoel dat alles in het leven ertoe doet. Bij hem voelt iedereen zich veilig. Een mix van empathie, warmte en zorgvuldigheid, zorgt ervoor dat Francis snel het vertrouwen van de ander wint. Hij kan op verschillende communicatieniveaus aansluiten, waardoor hij in staat is openheid te scheppen om de ander te laten ervaren dat het okay is wat er boven water komt. Zijn positieve instelling weet hij over te brengen naar zijn klant", Lya Young-Afat, trainer Academie voor Councelling en Coaching.

"Francis is een natuurtalent, al tijdens het eerste gesprek wist hij tot de kern te komen".

"Francis is een waardevol gesprekspartner. Al na twee gesprekken bleek ik veel beter inzicht in mijzelf, mijn werkwijze en drijfveren te hebben. Door meteen de elementaire punten te hebben benoemd, kreeg ik beter zicht op wat mij drijft en wat ik wil. Daardoor raakte ik weer gemotiveerd".

"Nu ik met Francis heb gesproken, voel ik dat alles weer sneller gaat stromen. Ik heb meer energie om de dingen aan te pakken en er tegenaan te gaan".

"Ik had een conflictsituatie op mijn werk met mjn directrice. De directrice had Francis erbij gehaald om het conflct op te lossen. In eerste instantie had ik er geen vertrouwen in. Ik dacht dat Francis niet onafhankelijk was vanwege zijn connecties met de directrice. Dat bleek geheel onjuist. Hij was juist onafhankelijk en met zijn analytisch vermogen zijn wij er binnen no-time uitgekomen.

"Met mijn loopbaanvraag kwam ik bij Francis terecht. In slechts 3 sessies wist ik wat mijn volgende stap moest zijn . Na iedere sessie ging ik vol energie aan de slag met als eindresultaat een baan die op mijn lijf geschreven is".